1. BrokenBot 4.7.4 works with Clash of Clans December 2016 Update is out!
    [ Download Clash of Clans Bot BrokenBot for CoC ] [ NEW PREMIUM FEATURES RELEASED! ]

    BrokenBot 5.0 HAS BEEN ANNOUNCED! read the details here

    Buy BrokenBot Premium 1 Year - Get beta for free permanently! Excited to play with BrokenBot 5? So are we! Sign up now and save money when it comes out and also get access to beta!

    ALL PRICES WILL BE GOING UP AFTER BrokenBot 5.0 RELEASE. IF YOU DO NOT HAVE A MONTHLY SUBSCRIPTION, YOU HAVE BEEN WARNED!

    Click Here To Upgrade Right Now

PushBullet Kurulumu

Discussion in 'Tartışma ve Destek - Türk Dili' started by Therossa, Jul 22, 2015.

  1. Therossa

    Therossa Moderator Beta Tester

    66
    0
    0
    Merhaba ;
    BrokenBot özellikleri içerisinde ÜCRETSİZ sunulan PushBullet özelliğinin nasıl kurulduğu ve nasıl çalıştığı hakkında bilgilendirmek istedim.
    Aşağıdaki video forum yöneticilerimizden RAGING tarafından çekilmiştir.Görsel olarak yardımcı olacaktır.Türkçe açıklamasını da aşağıda bulabilirsiniz.

    [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AnjScDp9keY[/video]

    Firefox
    1. Siteye girelim http://pushbullet.com
    2. Facebook ya da Gmail kullanarak üye olalım.
    3. Kayıt olduktan sonra “Get The Extension” seçeneği ile eklentiyi Firefox’a kuralım.Ayrıca bildirimleri telefonunuza alabilmeniz için telefon uygulamasını da kurmalısınız.Bunu da Google Play’den ve App Store’dan PushBullet araması yaparak bulabilirsiniz.
    4.  'Get The Extension' tıkladıktan sonra Firefox’a ekle şeklinde gelen ibareyi kabul etmelisiniz.
    5. Yükleme yapıldıktan sonra Firefox üzerinde PushBullet simgesine tıklayıp uygulamaya giriş yaptığımızdan emin olalım.
    6. Bu sırada bir Pop-up mesajı PushBullet’in arkaplanda çalışma iznini soracak buna izin vermeniz gerekmektedir.
    7. Bu aşamada Access Token bilgimizi almak için linkten sayfa aşağısındaki kodumuzu kopyalıyoruz. https://www.pushbullet.com/account

    Aynı işlemleri Google Chrome için de uygulayabilirsiniz.

    Telefona yükleme konusuna değinelim

    Android için :
    1. Telefonunuzdan Google Play içerisinde PushBullet araması yapıp uygulamayı kuruyoruz.
    2. Firefox’da kaydolduğumuz aynı bilgiler ile giriş yapıyoruz.

    IOS için :
    1. Telefonunuzdan App Store içerisinde PushBullet araması yapıp uygulamayı kuruyoruz.
    2. Firefox’da kaydolduğumuz aynı bilgiler ile giriş yapıyoruz.

    Broken Bot İçerisindeki Ayar
    1. BrokenBot içersinden PushBullet sekmesine geliyoruz.
    2. Enable ‘ı tikledikten sonra bildirimleri yazı olarak mı yoksa resim olarak mı almak istiyoruz yan taraftan seçiyoruz.( JPG resim )
    3. Daha önce FireFox’da https://www.pushbullet.com/account  buradan koypaladığımız Access Token kodumuzu aşağıdaki Acces Token kısmına yapıştırıyoruz.

    Daha sonra aşağıdaki istediğimiz ayarları belirleyebiliriz.

    Multi-user: Eğer farklı 2 bot çalıştırıyorsanız bu seçenek ile her birine ayrı bir kullanıcı adı verebilirisniz.
    Remote: Uzaktan kontrol etmenizi sağlar.Eğer telefonunuzdan tüm cihazlarınıza Bot Pause yazısı gönderirseniz bot durdurulacaktır.
    Village Report: Köy raporu almanızı sağlar.Rapor içerisinde altın miktarınız karaiksir miktarınız boş işçiniz gibi bilgiler yer alır.
    Last Raid: Son saldırıdan sonra seçtiğiniz methotda (jpeg ya da yazı olarak ) size bu saldırının raporunu gönderir.
    Match Found: Arama kriterlerinizle uyuşan köy bulduğunda her seferinde size bildirim gönderir.
    Free Builder: Eğer işçilerinizden biri boşa çıkarsa size bildirim gönderir.
    Attack: Yapıyor olduğu saldırıyı JPG olarak size gönderir.
     
  2. gesdesa1

    gesdesa1 New Member

    33
    0
    0
    Yalnizca firefox icinmi chrome desteklemesi yokmu ?
     
  3. Therossa

    Therossa Moderator Beta Tester

    66
    0
    0
    Chrome içinde aynı şekilde işlem yapabilirsiniz.Konuya da ekliyorum.
     
  4. sunar

    sunar New Member

    6
    0
    0
    Pussbullet bildirimleri türkçeleştirebilirmiyiz.
    Bildirim içinde gelen ingilizce yazıları yani saygılar.

    23.07.2015 at 00.46.21
    Your bot got disconnected while searching for enemy, total disconnections:3
    Gunlugunun son 5 satir :
    2015-07-23 00:45:43 : (1) [A]: 126442 [Ý]: 137146 [Kara]: 2534 [Kupa]: 27 [KB]: -, -, Live
    2015-07-23 00:45:49 : (2) [A]: 66169 [Ý]: 42229 [Kara]: 1774 [Kupa]: 34 [KB]: 10-Q5, In, Live
    2015-07-23 00:45:57 : (3) [A]: 45950 [Ý]: 76083 [Kara]: 49 [Kupa]: 22 [KB]: 9-Q5, In, Live
    2015-07-23 00:46:04 : (4) [A]: 79194 [Ý]: 23844 [Kara]: 384 [Kupa]: 17 [KB]: 9-Q5, In, Live
    2015-07-23 00:46:21 : Out of sync! Slowing search speed by 0.5 secs.

    örnek yukarıdaki gibi
     
  5. Therossa

    Therossa Moderator Beta Tester

    66
    0
    0
    Türkçe dil dosyasına iliştirilmemiş değişkenler bunlar.Yani BrokenBot kaynak kodlarından düzenlenebilir tabi ki.
     
  6. sunar

    sunar New Member

    6
    0
    0
    bu konuda yardımcı olabilirmisin saygılar
     
  7. temas

    temas New Member

    3
    0
    0
    botu telefonumdan yönetemiyorum dediklerinizi tam olarak yapmaya çalıştım ama nerede hata yapmış olabilirim?
     
  8. Therossa

    Therossa Moderator Beta Tester

    66
    0
    0
    Normal olarak rapor alabiliyor musunuz telefonunuza peki ?
    [hr]
    BrokenBot açık kaynak kodlu bir yazılımdır.Gerekli kaynak kodlarını forumda bulabileceğiniz github adresimizden edinebilirsiniz.
     
  9. sunar

    sunar New Member

    6
    0
    0
    broken bot resim çekmiyor 3.2.0 son sürümde diğer bağlantı kayıplarını paylaşıyor. ama resim çekip pussbullet göndermiyor.
     
  10. temas

    temas New Member

    3
    0
    0
    hayır normal raporlar da gelmiyor
     
  11. Therossa

    Therossa Moderator Beta Tester

    66
    0
    0
    Pushbullet account sayfasından AcessToken'ı sıfırlayıp tekrar BrokenBot'a yazarsanız sorununuz düzelecektir.
     
  12. Mahsen

    Mahsen New Member

    3
    0
    0
    Merhaba
    Android telefonuma bildirimler geliyor ama ben telefondaki pushbullet uygulamasından botu yönetemiyorum.
    Açıklamada
    Bot <Komut> <Kullanıcı>

    Yaz diyor
    Bende örneğin
    Bot pause mahsen
    Yazıp gönderiyorum olmuyor

    Neyi yanlış yapıyorum

    Yardım lütfen
     
  13. Therossa

    Therossa Moderator Beta Tester

    66
    0
    0
    Sadece Bot Pause yazmayı deneyin lütfen
     
  14. Mahsen

    Mahsen New Member

    3
    0
    0
    Merhaba, 
    Bildirim sayfasında 

    "Çoklu hesaplar için isim giriniz"

    yazan kısma Mahsen yazdım ve

    push bullet e  

    Bot pause mahsen

    yazdım artık oluyor.

    Sizin dediğinizi yapmam için Mahsen yazdığım yeri sildim ve

    BOT PAUSE

    yazınca bot durdu ve

    BOT RESUME

    yazınca bot devam etti.

    Teşekkür ederim yardımınız için
     
  15. Therossa

    Therossa Moderator Beta Tester

    66
    0
    0
    İyi oyunlar dilerim :)
     
  16. crewno

    crewno New Member

    1
    0
    0
    Out of sync! Slowing search speed by 0.5 secs. :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
     
  17. xscaryunx

    xscaryunx New Member

    6
    0
    0
    Bot pause dışında komut var mı ?
    Bir de birden fazla hesabı bota atabiliyor muyuz ?
     
  18. malibaba1998

    malibaba1998 New Member

    12
    0
    0
    faydalı bir şey gerçekten. ben de kullanmalıyım
     
  19. Ulmo

    Ulmo New Member

    2
    0
    0
    hocam merhabalar. BrokenBot beta sürümünde pushbullet yer almıyo. Bu konuda bi bilginiz var mı ?
     

Share This Page